- 5 Risultati
prezzo più basso: € 34,99, prezzo più alto: € 62,95, prezzo medio: € 48,30
1
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.
Ordina
da booklooker.de
€ 34,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 9783639229264

[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marin… Altro …

Costi di spedizione:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam
Ordina
da AbeBooks.de
€ 49,00
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato

Shekhar Kadam:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 3639229266

[EAN: 9783639229264], Neubuch, [PU: VDM Verlag Dr. Müller], This item is printed on demand - it takes 3-4 days longer - Neuware -With consumer s quest for new functional foods, all eyes a… Altro …

NEW BOOK. Costi di spedizione:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
3
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - Kadam, Shekhar
Ordina
da booklooker.de
€ 45,59
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Kadam, Shekhar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9783639229264

[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Mar… Altro …

Costi di spedizione:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchbär
4
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam Dr. P.
Ordina
da booklooker.de
€ 62,95
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Shekhar Kadam Dr. P.:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Prima edizione

2010, ISBN: 9783639229264

edizione con copertina rigida

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Kadam ShekharS… Altro …

Costi di spedizione:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
5
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar
Ordina
da Hugendubel.de
€ 48,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9783639229264

*Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing* - Application in Bakery and Pasta Products / Taschenbuch für 48.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Wissenschaft, Umweltwissensch… Altro …

Costi di spedizione:Shipping in 1-2 weeks, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing

With consumer's quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marine food, due to its phenomenal biodiversity is treasure house of many novel healthy food ingredients and biologically active compounds such as fish oils, fish proteins, bioactive peptides, seaweeds, macroalgae and microalgae. Despite having so much health benefits, marine functional ingredients have been underexploited for food purposes. Thus, this book aims at exploring the Science behind the potential of marine functional ingredients, scope, their source, nature and potential health benefits. Bakery and Pasta products, being most widely consumed food products all over the world are best sources of incorporating the marine functional ingredient and for reaching the targeted population. This book takes insight to the physico-chemical changes, nutritional and microstructure changes in bakery and pasta products on incorporation which will open the new doors of functional foods to tackle chronic health problems. This book covers more than 100 references and will be useful to food manufacturers, scientist, graduate and postgraduate students.

Informazioni dettagliate del libro - Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing


EAN (ISBN-13): 9783639229264
ISBN (ISBN-10): 3639229266
Copertina rigida
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: VDM Verlag Dr. Müller
112 Pagine
Peso: 0,183 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2007-03-08T21:53:59+01:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-12-19T15:23:42+01:00 (Rome)
ISBN/EAN: 3639229266

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
3-639-22926-6, 978-3-639-22926-4
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Titolo del libro: die marine, fun food, processing, bakery products science, pasta


< Per archiviare...