- 5 Risultati
prezzo più basso: € 21,32, prezzo più alto: € 45,90, prezzo medio: € 29,15
1
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc. - Fiske George
Ordina
da AbeBooks.de
€ 45,90
Spedizione: € 10,361
OrdinaLink sponsorizzato
Fiske George:

Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc. - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 1444658018

[EAN: 9781444658019], Neubuch, [PU: Read Books (UK)], Print on Demand pp. 162 1:B&W 5.5 x 8.5 in or 216 x 140 mm (Demy 8vo) Perfect Bound on Creme w/Gloss Lam, Books

NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 10.36 Majestic Books, Hounslow, United Kingdom [51749587] [Rating: 4 (von 5)]
2
Ordina
da alibris.co.uk
€ 24,87
OrdinaLink sponsorizzato

George Fiske:

Poultry Feeding and Fattening Including Preparation for Market, Special Finishing Methods as Practiced By American and Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc - edizione con copertina flessibile

2001, ISBN: 9781444658019

Softcover, New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Please note we cannot offer an expedited shipping service from the UK., [PU: Read Books]

Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi Glendale Heights, IL, Paperbackshop
3
Ordina
da alibris.co.uk
€ 21,81
OrdinaLink sponsorizzato
Fiske, George:
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc. - edizione con copertina flessibile

2010

ISBN: 9781444658019

Trade paperback, New., Trade paperback (US). Glued binding. 162 p., Alcester, [PU: Read Books]

Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi Southport, MERSEYSIDE, Booksplease
4
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 34,80
(indicativi € 31,86)
Spedizione: € 19,231
OrdinaLink sponsorizzato
George Fiske:
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 9781444658019

Obscure Press, 2010-01-11. Paperback. Good., Obscure Press, 2010-01-11, 2.5

Costi di spedizione: EUR 19.23 Ergodebooks
5
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc. - Fiske, George
Ordina
da AbeBooks.de
€ 21,32
Spedizione: € 68,651
OrdinaLink sponsorizzato
Fiske, George:
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market, Special Finishing Methods As Practiced By American And Foreign Experts, Handling Broilers, Capons, Waterfowl Etc. - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 1444658018

[EAN: 9781444658019], Neubuch, [PU: Read Books], Books

NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 68.65 Lucky's Textbooks, Dallas, TX, U.S.A. [60577173] [Rating: 5 (von 5)]

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market Special Finishing Methods As Practiced by George Fiske Paperback | Indigo Chapters

This early illustrated works was originally published in 1919. Contents Include; 1. Thrifty Growth, 2. Expert chicken feeding, 3. Broiler raising, 4. Nutrition for layers, 5. Special food, 6. To finish and dress capons, 7. The art of poultry fattening, 8. Lessons from foreign experts, 9. American fattening methods, 10. At killing time, 11. Preparing for market, 12. Marketing Turkeys and Waterfowl, 13. Finish and Shaping. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900's and before, are now extremely scarce and increasingly expensive. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.

Informazioni dettagliate del libro - Poultry Feeding And Fattening - Including Preparation For Market Special Finishing Methods As Practiced by George Fiske Paperback | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9781444658019
ISBN (ISBN-10): 1444658018
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: George Fiske
162 Pagine
Peso: 0,213 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2011-01-06T20:02:30+01:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-06-21T00:59:17+02:00 (Rome)
ISBN/EAN: 9781444658019

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-4446-5801-8, 978-1-4446-5801-9
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : food experts
Titolo del libro: finishing, feeding poultry, waterfowl


< Per archiviare...