- 5 Risultati
prezzo più basso: € 11,13, prezzo più alto: € 23,99, prezzo medio: € 17,38
1
Ordina
da Biblio.com
US$ 25,44
(indicativi € 18,69)
Spedizione: € 8,781
OrdinaLink sponsorizzato
Dakota Stevens:

A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9781117155425

Paperback. New. This item is printed on demand. Paperback. Please note that the content of this book primarily consists of articles available from Wikipedia or other free sources online.… Altro …

  - Costi di spedizione: EUR 8.78 BuySomeBooks
2
A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - Stevens, Dakota
Ordina
da booklooker.de
€ 23,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato

Stevens, Dakota:

A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9781117155425

[ED: Taschenbuch], [PU: FORT PR], The book is an overview of Mexican cuisine. Learn about the history and the traditional dishes including appetizers, cheeses, main courses, beer, wines a… Altro …

  - Costi di spedizione:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
3
A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - Stevens, Dakota
Ordina
da booklooker.de
€ 16,95
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Stevens, Dakota:
A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9781117155425

[ED: Taschenbuch], [PU: Fort Press], The book is an overview of Mexican cuisine. Learn about the history and the traditional dishes including appetizers, cheeses, main courses, beer, wine… Altro …

  - Costi di spedizione:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
4
A Guide To Mexican Cuisine: History And Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, And Be
Ordina
da Indigo.ca
C$ 24,66
(indicativi € 16,16)
OrdinaLink sponsorizzato
A Guide To Mexican Cuisine: History And Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, And Be - nuovo libro

ISBN: 9781117155425

A Guide To Mexican Cuisine: History And Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, And Be Books List_Books

new in stock. Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
5
Ordina
da alibris.com
€ 11,13
OrdinaLink sponsorizzato
Dakota Stevens:
A Guide to Mexican Cuisine: History and Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, and Beers - nuovo libro

2010, ISBN: 9781117155425

Neubuch, [PU: Webster's Digital Services]

  - Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi Charleston, SC, Nevido Books

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
A Guide To Mexican Cuisine: History And Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, And Be

The book is an overview of Mexican cuisine. Learn about the history and the traditional dishes including appetizers, cheeses, main courses, beer, wines and desserts. This book will whet your appetite and leave you craving for some good Mexican food.Project Webster represents a new publishing paradigm, allowing disparate content sources to be curated into cohesive, relevant, and informative books. To date, this content has been curated from Wikipedia articles and images under Creative Commons licensing, although as Project Webster continues to increase in scope and dimension, more licensed and public domain content is being added. We believe books such as this represent a new and exciting lexicon in the sharing of human knowledge.

Informazioni dettagliate del libro - A Guide To Mexican Cuisine: History And Traditional Dishes Including Appetizers, Main Courses, Desserts, Cheeses, Wines, And Be


EAN (ISBN-13): 9781117155425
ISBN (ISBN-10): 1117155420
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: Fort Press
160 Pagine
Peso: 0,299 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2012-07-20T11:21:22+02:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2020-04-16T02:40:03+02:00 (Rome)
ISBN/EAN: 1117155420

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-117-15542-0, 978-1-117-15542-5
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Titolo del libro: course mexican history, beers


< Per archiviare...