- 5 Risultati
prezzo più basso: € 0,90, prezzo più alto: € 18,59, prezzo medio: € 6,77
1
Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - Marion, Scheule, Barbara Bennion
Ordina
da BetterWorldBooks.com
€ 4,23
OrdinaLink sponsorizzato
Marion, Scheule, Barbara Bennion:

Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - libri usati

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … Altro …

used in stock. Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
2
Introductory Foods by Marion  Bennion - Marion  Bennion
Ordina
da BetterWorldBooks.com
€ 4,04
OrdinaLink sponsorizzato

Marion Bennion:

Introductory Foods by Marion Bennion - libri usati

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … Altro …

used in stock. Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
3
Introductory Foods - Marion Bennion; Barbara Scheule
Ordina
da Thriftbooks.com
$ 7,24
(indicativi € 6,11)
OrdinaLink sponsorizzato
Marion Bennion; Barbara Scheule:
Introductory Foods - libri usati

ISBN: 0132339269

This text focuses on the 'how's and why's' of food preparation by emphasizing a food science perspective. It integrates discussion of food preparation, food science and food technology to… Altro …

  - used. Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
4
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 1,00
(indicativi € 0,90)
Spedizione: € 13,481
OrdinaLink sponsorizzato
Marion Bennion, Barbara Scheule:
Introductory Foods - copertina rigida, flessible

ISBN: 9780132339261

Prentice Hall. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex libr… Altro …

Costi di spedizione: EUR 13.48 Discover Books
5
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 20,99
(indicativi € 18,59)
Spedizione: € 19,181
OrdinaLink sponsorizzato
Bennion, Marion; Scheule Ph.D. RD, Barbara:
Introductory Foods - copertina rigida, flessible

ISBN: 9780132339261

Pearson. Hardcover. 0132339269 Like New and in great condition with no missing or damaged pages. Need it urgently? Upgrade to Expedited. In stock and we ship daily on weekdays & Satur… Altro …

Costi di spedizione: EUR 19.18 Textbookplaza

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Introductory Foods

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the beginner, it provides clear, straightforward explanations of all of the basic principles of food preparation. It treats the chemistry involved in a way that is non-threatening and does not interfere with the flow of the book. The first part covers basic principles, preparing the way for discussions in subsequent chapters. The new edition encompasses the latest information on technological advances in food preparation and processing. It also deals with the effect of shifting demographics on food trends, and the increasing body of knowledge available to the general populace about nutrition.

Informazioni dettagliate del libro - Introductory Foods


EAN (ISBN-13): 9780132339261
ISBN (ISBN-10): 0132339269
Copertina rigida
Anno di pubblicazione: 2009
Editore: Prentice Hall
677 Pagine
Peso: 1,814 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2008-03-16T14:05:42+01:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-07-28T22:26:15+02:00 (Rome)
ISBN/EAN: 9780132339261

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
0-13-233926-9, 978-0-13-233926-1
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : scheule, bennion, marion
Titolo del libro: foods, marion


Altri libri che potrebbero essere simili a questo:

Ultimo libro simile:
9780132739276 Introductory Foods (Barbara Scheule; Marion Bennion)


< Per archiviare...