- 5 Risultati
prezzo più basso: € 5,11, prezzo più alto: € 147,06, prezzo medio: € 88,02
1
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition - Mary B. Gregoire
Ordina
da amazon.co.uk
£ 127,97
(indicativi € 144,35)
Spedizione: € 4,801
OrdinaLink sponsorizzato
Mary B. Gregoire:

Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition - edizione con copertina flessibile

2009, ISBN: 0135105919

[SR: 8448543], Paperback, [EAN: 9780135105917], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], 2009-07-01, Pearson, 68, Business, Finance & Law, 268091, Accounting, 659886, Biographies & Historie… Altro …

  - Tweedehands. Costi di spedizione:Europa zone 1: GBP 5,48 per stuk. Usually dispatched within 2-3 business days. De verzendkosten kunnen afwijken van de werkelijke kosten. (EUR 4.80) ThriftBooks-Chicago
2
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition - Mary B. Gregoire
Ordina
da amazon.co.uk
£ 51,99
(indicativi € 58,65)
Spedizione: € 4,961
OrdinaLink sponsorizzato

Mary B. Gregoire:

Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition - edizione con copertina flessibile

2009, ISBN: 0135105919

[SR: 8448543], Paperback, [EAN: 9780135105917], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], 2009-07-01, Pearson, 68, Business, Finance & Law, 268091, Accounting, 659886, Biographies & Historie… Altro …

  - Nieuw. Costi di spedizione:Europa zone 1: GBP 5,48 per stuk. Usually dispatched within 24 hours. (EUR 4.96) Amazon.co.uk
3
Ordina
da AbeBooks.com
€ 84,91
Spedizione: € 1,591
OrdinaLink sponsorizzato
Mary B. Gregoire:
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition - edizione con copertina flessibile

2009

ISBN: 0135105919

[EAN: 9780135105917], Used, very good, [PU: Pearson], Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach: International Edition This book is in very good condition and will be s… Altro …

NOT NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 1.59 AwesomeBooks, Wallingford, United Kingdom [51737811] [Rating: 5 (of 5)]
4
Foodservice Organizationsa Managerial & - Mary B. Gregoire
Ordina
da AbeBooks.co.uk
€ 147,06
Spedizione: € 4,051
OrdinaLink sponsorizzato
Mary B. Gregoire:
Foodservice Organizationsa Managerial & - libri usati

2009, ISBN: 0135105919

[EAN: 9780135105917], Tweedehands, goed, [SC: 4.05], [PU: Pearson Academic], Ships from the UK. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside.

  - NOT NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 4.05 Better World Books Ltd, Dunfermline, United Kingdom [53572034] [Beoordeling: 5 (van 5)]
5
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach - Mary B. Gregoire
Ordina
da awesomebooks.com
£ 4,68
(indicativi € 5,11)
Spedizione: € 3,261
OrdinaLink sponsorizzato
Mary B. Gregoire:
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach - libri usati

ISBN: 9780135105917

; Science & Nature, Pearson Education

No. 9780135105917. Costi di spedizione:1, 3-5 Days. (EUR 3.26)

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach

Written for junior and senior level student, this best-selling text presents a comprehensive portrait of how to manage commercial and on-site foodservice operations effectively and efficiently in the 21st century. Using the foodservice systems model as a guide, it shows managers how to transform the human, material, facility, and operational inputs of the system into outputs of meals, customer satisfaction, employee satisfaction, and financial accountability. This edition features expanded coverage of sustainability, social responsibility, and globalization and offers principles that will lead to managerial success.

Informazioni dettagliate del libro - Foodservice Organizations: A Managerial and Systems Approach


EAN (ISBN-13): 9780135105917
ISBN (ISBN-10): 0135105919
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2009
Editore: Pearson/Education
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2011-02-18T19:45:55+01:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2020-12-23T01:37:26+01:00 (Rome)
ISBN/EAN: 9780135105917

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
0-13-510591-9, 978-0-13-510591-7
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : grégoire


< Per archiviare...