Italiano
Italia
registrati
Soffiata di eurolibro.it
Libri simili
Strumento di ricerca
Libri consigliati
Attuale
Pubblicità
FILTRO
- 0 Risultati
prezzo più basso: 5,65 €, prezzo più alto: 67,36 €, prezzo medio: 24,60 €
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson
libro esaurito
(*)
Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson:
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - edizione con copertina flessibile

ISBN: 1166310175

[SR: 11555835], Paperback, [EAN: 9781166310172], Kessinger Publishing, LLC, Kessinger Publishing, LLC, Book, [PU: Kessinger Publishing, LLC], Kessinger Publishing, LLC, This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work., 10132, Literary, 17, Literature & Fiction, 1000, Subjects, 283155, Books

Libro nuovo Amazon.com
Amazon.com
, Nouveau produit Costi di spedizione:Usually ships in 24 hours, Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson
libro esaurito
(*)
Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson:
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - edizione con copertina flessibile

ISBN: 1166310175

[SR: 4846058], Paperback, [EAN: 9781166310172], Kessinger Publishing, LLC, Kessinger Publishing, LLC, Book, [PU: Kessinger Publishing, LLC], Kessinger Publishing, LLC, This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work., 10132, Literary, 17, Literature & Fiction, 1000, Subjects, 283155, Books

libro usato Amazon.com
super_star_seller
Gebraucht Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson
libro esaurito
(*)
Jean Anthelme Brillat-Savarin, Leonard Francis Simpson:
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - edizione con copertina flessibile

ISBN: 1166310175

[SR: 4846058], Paperback, [EAN: 9781166310172], Kessinger Publishing, LLC, Kessinger Publishing, LLC, Book, [PU: Kessinger Publishing, LLC], Kessinger Publishing, LLC, This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work., 10132, Literary, 17, Literature & Fiction, 1000, Subjects, 283155, Books

Libro nuovo Amazon.com
Amazon.com
Neuware Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - Brillat-Savarin, Jean Anthelme, and Simpson, Leonard Francis
libro esaurito
(*)
Brillat-Savarin, Jean Anthelme, and Simpson, Leonard Francis:
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859) - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 9781166310172

ID: 14009494952

Trade paperback, NEW ITEM. SHIPS WITH DELIVERY CONFIRMATION WORLDWIDE., New., Trade paperback (US). Glued binding. 288 p. Contains: Illustrations, black & white., Whitefish MT, [PU: Kessinger Publishing]

Libro nuovo Alibris.com
Through The Stacks LLC
Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
The Handbook of Dining
libro esaurito
(*)
The Handbook of Dining - nuovo libro

2010, ISBN: 9781166310172

ID: 9781166310172

The Handbook of Dining: Paperback: Kessinger Publishing: 9781166310172: 10 Sep 2010 Anthologies (non-Poetry), , , , , , , , , , , ,

Libro nuovo Wordery.com
MPN: , SKU 9781166310172 Costi di spedizione:Preise variieren je nach Lieferland. 3 days, Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.

Dettagli del libro
The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859)

This scarce antiquarian book is a selection from Kessinger PublishingA AcentsAcentsa A-Acentsa Acentss Legacy Reprint Series. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment to protecting, preserving, and promoting the world's literature. Kessinger Publishing is the place to find hundreds of thousands of rare and hard-to-find books with something of intere

Informazioni dettagliate del libro - The Handbook of Dining: Or How to Dine Theoretically, Philosophically, and Historically Considered (1859)


EAN (ISBN-13): 9781166310172
ISBN (ISBN-10): 1166310175
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: KESSINGER PUB CO
288 Pagine
Peso: 0,386 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 17.06.2011 12:43:11
libro trovato per l'ultima volta il07.06.2017 07:17:30
ISBN/EAN: 9781166310172

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-166-31017-5, 978-1-166-31017-2


< Per archiviare...
Libri correlati