2006, ISBN: 9781903018545
The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Austral… Altro …
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Eggs in Cookery : Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 - edizione con copertina flessibile
2007, ISBN: 1903018544
[EAN: 9781903018545], Gebraucht, wie neu, [PU: Prospect Books], Unread book in perfect condition., Books
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Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2006 - edizione con copertina flessibile
2006, ISBN: 9781903018545
Prospect Books (UK), 2007-11-30. Paperback. Used: Good., Prospect Books (UK), 2007-11-30, 2.5
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Eggs in Cookery : Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 - edizione con copertina flessibile
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Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 Oxford Symposium Compiler - nuovo libro
2006, ISBN: 9781903018545
The Oxford Symposium on Food on Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Austral… Altro …
Hosking, Richard (EDT):
Eggs in Cookery : Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 - edizione con copertina flessibile2007, ISBN: 1903018544
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Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on Food & Cookery 2006 - edizione con copertina flessibile
2006
ISBN: 9781903018545
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2007, ISBN: 1903018544
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Dati bibliografici del miglior libro corrispondente
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Informazioni dettagliate del libro - Eggs in Cookery: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery 2006 Oxford Symposium Compiler
EAN (ISBN-13): 9781903018545
ISBN (ISBN-10): 1903018544
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2007
Editore: Marion Boyars Publishers Ltd Core >1
336 Pagine
Peso: 0,590 kg
Lingua: eng/Englisch
Libro nella banca dati dal 2007-11-01T13:03:54+01:00 (Rome)
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ISBN/EAN: 9781903018545
ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-903018-54-4, 978-1-903018-54-5
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : oxford symposium, richard hosking
Titolo del libro: oxford symposium food and cookery, proceedings the oxford symposium, all about cookery, 2006, eggs cookery format paperback
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