- 5 Risultati
prezzo più basso: € 209,69, prezzo più alto: € 275,99, prezzo medio: € 235,74
1
Microbial Production of L-Amino Acids
Ordina
da Indigo.ca
C$ 327,50
(indicativi € 237,65)
OrdinaLink sponsorizzato

Microbial Production of L-Amino Acids - nuovo libro

ISBN: 9783642077753

It was in 1908, when Prof. Kinue Ikeda, grandfather of Dr. T. Ikeda, a Japanese chemist discovered glutamic acid as a flavoring component in seaweed ("Kon bu") and soy hydrolysates. After… Altro …

new in stock. Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi
2
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79)
Ordina
da Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 209,69
Spedizione: € 3,001
OrdinaLink sponsorizzato
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79) - edizione con copertina flessibile

2010, ISBN: 9783642077753

Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003, 204 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 49 black … Altro …

Costi di spedizione:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
3
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79)
Ordina
da Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 235,38
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Microbial Production of L-Amino Acids (Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology, 79, Band 79) - edizione con copertina flessibile

2010

ISBN: 9783642077753

Springer Berlin Heidelberg, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003, 204 Seiten, Publiziert: 2010-02-19T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 49 black … Altro …

Costi di spedizione:Auf Lager. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.de
4
Microbial Production of L-Amino Acids
Ordina
da Hugendubel.de
€ 219,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Microbial Production of L-Amino Acids - edizione con copertina flessibile

2003, ISBN: 3642077757

edizione con copertina rigida

Microbial Production of L-Amino Acids ab 219.99 € als Taschenbuch: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2003. Aus dem Bereich: Bücher, Taschenbücher, Naturwissenschaft, Springer Berlin … Altro …

Nr. 13905446. Costi di spedizione:, , DE. (EUR 0.00)
5
Microbial Production of L-Amino Acids - Faurie, Robert
Ordina
da Rakuten.fr
€ 275,99
Spedizione: € 11,001
OrdinaLink sponsorizzato
Faurie, Robert:
Microbial Production of L-Amino Acids - nuovo libro

ISBN: 9783642077753

Livre, [PU: Springer, Berlin/Heidelberg/New York, NY]

1 Offers. Costi di spedizione:France. (EUR 11.00) Priceminister

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Microbial Production of L-Amino Acids

This volume deals with "Microbial Production of L-Amino Acids" and presents five comprehensive, expert and actual review articles on the modern production of Amino Acids by application of biotechnologically optimized microorganisms. This includes not only the modern techniques of enzyme, metabolic and transport engineering but also sophisticated analytical methods like metabolic flux analysis and subsequent pathway modeling. A general review about industrial processes of Amino Acid production provides a comprehensive overview about recent strain development as well as fermentation technologies. It was our special interest to focus the other articles on the most important and best selling amino acids on the world market i.e. L-Glutamate, L-Lysine and L-Threonine. The authors of this special volume have contributed significantly to the progress of Amino Acid biotechnology in the last decades and earn our special gratitude and admiration for their expert review articles.

Informazioni dettagliate del libro - Microbial Production of L-Amino Acids


EAN (ISBN-13): 9783642077753
ISBN (ISBN-10): 3642077757
Copertina rigida
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: Faurie, Robert, Thommel, Jürgen, Springer Berlin Heidelberg

Libro nella banca dati dal 2014-10-10T08:23:08+02:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2024-01-01T12:38:55+01:00 (Rome)
ISBN/EAN: 9783642077753

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
3-642-07775-7, 978-3-642-07775-3
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : faur
Titolo del libro: advances biochemical engineering, amino acids


Dati dell'editore

Autore: Robert Faurie; Jürgen Thommel
Titolo: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology; Microbial Production of L-Amino Acids
Editore: Springer; Springer Berlin
185 Pagine
Anno di pubblicazione: 2010-12-01
Berlin; Heidelberg; DE
Stampato / Fatto in
Lingua: Inglese
213,99 € (DE)
219,99 € (AT)
236,00 CHF (CH)
POD
XIII, 185 p.

BC; Hardcover, Softcover / Biologie/Genetik, Gentechnik; Biotechnologie; Verstehen; Amino acid; Fermentation; Glutamat; Lysin; Transport; biotechnology; enzymes; microorganism; Biotechnology; Biochemistry; Microbiology; Industrial Chemistry; Biochemie; Mikrobiologie (nicht-medizinisch); Industrielle Chemie und Chemietechnologie; BB; EA

Amino Acid Production Processes.- Metabolic Engineering of Glutamate Production.- Biotechnological Manufacture of Lysine.- The Threonine Story.- Economic Aspects of Amino Acids Production.
This review series covers trends in modern biotechnology. All aspects of this interdisciplinary technology, where knowledge, methods and expertise are required from chemistry, biochemistry, microbiology, genetics, chemical engineering and computer science, are treated. Electronic version available at http://link.springer.de/series/abe/ Includes supplementary material: sn.pub/extras

< Per archiviare...