- 5 Risultati
prezzo più basso: € 10,30, prezzo più alto: € 30,23, prezzo medio: € 19,13
1
Ordina
da ZVAB.com
€ 18,90
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Ciril Hitz:

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home Includes Baguettes, Focaccia, Brioches, Croissants, Challah, and More! - edizione con copertina flessibile

2008, ISBN: 1592534538

[EAN: 9781592534531], [SC: 0.0], [PU: Quarry Books], Gut/Very good: Buch bzw. Schutzumschlag mit wenigen Gebrauchsspuren an Einband, Schutzumschlag oder Seiten. / Describes a book or dust… Altro …

Costi di spedizione:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
2
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread At Home - Hitz, Ciril
Ordina
da AbeBooks.de
€ 11,88
Spedizione: € 41,511
OrdinaLink sponsorizzato

Hitz, Ciril:

Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread At Home - edizione con copertina flessibile

2008, ISBN: 1592534538

[EAN: 9781592534531], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Quarry Books, Beverly, MA], BAKING 3 SHELF* E, Includes CD. ; 10.0 X 7.9 X 0.6 inches; 176 pages, Books

NOT NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 41.51 Books End Bookshop, Syracuse, NY, U.S.A. [86870086] [Rating: 4 (von 5)]
3
Baking Artisan Bread 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home - Ciril Hitz
Ordina
da AbeBooks.de
€ 30,23
Spedizione: € 0,711
OrdinaLink sponsorizzato
Ciril Hitz:
Baking Artisan Bread 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home - edizione con copertina flessibile

2008

ISBN: 1592534538

[EAN: 9781592534531], Neubuch, [PU: Quarry Books], New Book. Shipped from UK. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000., Books

NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 0.71 PBShop.store US, Wood Dale, IL, U.S.A. [8408184] [Rating: 5 (von 5)]
4
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home - Hitz, Ciril
Ordina
da AbeBooks.de
€ 24,35
Spedizione: € 18,451
OrdinaLink sponsorizzato
Hitz, Ciril:
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home - edizione con copertina flessibile

2008, ISBN: 1592534538

[EAN: 9781592534531], Neubuch, [PU: Quarry Books], Brand New!, Books

NEW BOOK. Costi di spedizione: EUR 18.45 Save With Sam, North Miami, FL, U.S.A. [65537386] [Rating: 5 (von 5)]
5
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home
Ordina
da Kidsbooks.com
$ 10,99
(indicativi € 10,30)
OrdinaLink sponsorizzato
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home - nuovo libro

ISBN: 9781592534531

Great quality bargain books! Media > Books > Print Books

Costi di spedizione:Zzgl. Versandkosten., Costi di spedizione aggiuntivi

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home

While "bread" once implied a simple, sliced white loaf from the supermarket, consumers have begun to consider the product in a more sophisticated light. Bread enthusiasts are more aware of the diverse array of high-quality breads than ever before and are seeking out handmade artisan products at local farmers' markets, organic grocery stores, specialty shops...even the Internet. "Baking Artisan Bread" will show that finding these specialty breads is as easy as looking in your own kitchen! "Baking Artisan Bread" provides a simplified, formula-based approach to baking bread at home, making the mixing, the rising, and the baking itself more approachable and less intimidating. With step-by-step full-color process shots and clear directions, chef Ciril Hitz will show you how with just 10 formulas you can create more than 40 different products--how's that for streamlined?

Informazioni dettagliate del libro - Baking Artisan Bread: 10 Expert Formulas for Baking Better Bread at Home


EAN (ISBN-13): 9781592534531
ISBN (ISBN-10): 1592534538
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2008
Editore: Quarry Books
176 Pagine
Peso: 0,686 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2008-05-20T15:47:54+02:00 (Rome)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2024-02-28T18:16:24+01:00 (Rome)
ISBN/EAN: 1592534538

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-59253-453-8, 978-1-59253-453-1
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : ciril hitz
Titolo del libro: formula, artis, expert, baguette, challah, artisan baking, not for bread alone, formulas for now, croissant, croissants, better baking


< Per archiviare...